[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Πορεία εκπαιδευτικών για το νέο σύστημα προσλήψεων


Οι προγραμματισμένες για σήμερα συγκεντρώσεις  στη Θεσσαλονίκη ξεκινούν από το μεσημέρι όπου 13.00 εκπαιδευτικοί της Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα του Βενιζέλου.
Ζητούν  μαζικούς και μόνιμους διορισμούς, καθώς και για να εκφράζουν την αντίθεση τους στο νέο σύστημα προσλήψεων εκπαιδευτικών. Θα ακολουθήσει πορεία με κατάληξη του ΥΜΑΘ.

Στις 18.00 η Ανοιχτή Συνέλευση Ενάντια στην Πατριαρχία θα πραγματοποιήσει φεμινιστική συγκέντρωση στην Καμαρά, ενάντια στην κουλτούρα του βιασμού. Αναμένεται να ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης.

Τέλος στις 18.30 μέλη της Αγωνιστικής Εργατικής Συσπείρωσης στο εμπόριο- ΕΜΠΑΡΓΚΟ, θα συγκεντρωθούν στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Τσιμισκή, διαμαρτυρόμενοι  για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας και την καταβολή του δώρου στους εργαζομένους.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]