[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τετραετής αποκλεισμός για διαφθορά σε αξιωματούχο της ΦΙΦΑ από την Γκάμπια

Με τετραετή αποκλεισμό από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα τιμώρησε η FIFA τον πρώην πρόεδρο της ομοσπονδίας της Γκάμπια,
Σίντι Κιντέχ, καθώς κρίθηκε ένοχος για δωροδοκία και διαφθορά, όπως ανακοίνωσε η Παγκόσμια Συνομοσπονδία.
Στον Κιντέχ επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 200.000 δολαρίων επειδή παραβίασε τον κώδικα δεοντολογίας της FIFA αναφορικά με τη δωροδοκία και την διαφθορά, καθώς και την προσφορά και αποδοχή δώρων και άλλων πλεονεκτημάτων.
Ο Κιντέχ κατονομαζόταν σε μια έρευνα που διεξήγαγε το 2014 ο τότε κατήγορος δεοντολογίας της FIFA, Μάικλ Γκαρσία, ότι έλαβε χρηματικά ποσά ως δώρα από τον πρώην υποψήφιο για την προεδρία της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Μοχάμεντ μπιν Χαμάμ, από το Κατάρ.
Ο μπιν Χαμάμ προσπάθησε να «εκθρονίσει» τον Σεπ Μπλάτερ από το ύπατο ποδοσφαιρικό αξίωμα το 2011, ωστόσο του απαγορεύθηκε να θέσει υποψηφιότητα λίγο πριν από τις εκλογές, καθώς κατηγορήθηκε ότι προσέφερε κίνητρα στους ψηφοφόρους.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ζάκυνθος: Ευτυχώς εκκένωσαν το ξενοδοχείο...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]