[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Προσήχθη από την αστυνομία δημοτικός σύμβουλος που πήγαινε στην ομιλία του Τσίπρα!

Τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Ρακκά, επικεφαλής της δημοτικής ομάδας “Μένουμε Θεσσαλονίκη”, στον κεντρικό δήμο, προσήγαγαν αστυνομικοί!Το γεγονός έγινε γνωστό από ανακοίνωση της Δημοτικής Ομάδας, η οποία κάνει λόγο για αναίτια προσαγωγή. Μάλιστα, στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για “επικίνδυνο φασισμό”, “εικόνα σιδερόφρακτης πόλης” και “αλαζονική ηθική” που “κομίζει ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη”!


Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:


Εδώ και λίγη ώρα, ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας Μένουμε Θεσσαλονίκη Γ. Ρακκάς και άλλα μέλη της ομάδας μας, έχουν προσαχθεί αναίτια από τις αστυνομικές αρχές, ενώ κατευθύνονταν για να παρακολουθήσουν την ομιλία του Πρωθυπουργού.

Στην προβοκατόρικη φιέστα του κυρίου Τσίπρα, είναι προσκεκλημένοι μόνο όσες κι όσοι φέρουν πάνω τους πιστοποιητικό φρονημάτων. Οι οποίοι πρόθυμα θα χειροκροτήσουν, τον Πρωθυπουργό που με ασύλληπτο θράσος έρχεται να κουνήσει το δάκτυλό του και να προσαγάγει αναίτια όλες κι όλους εκείνους που απειθαρχούν μπροστά σε μια κατάφορα μειοδοτική συμφωνία, με τους γείτονές μας.  Επιβεβαιώνοντας, πως ο πιο επικίνδυνος φασισμός είναι αυτός που κάθεται στην καρέκλα της εξουσίας.

Η αλαζονική, αυταρχική και εξουσιαστική ηθική που κομίζει στην πόλη μας ο πρωθυπουργός. Η εικόνα μας σιδερόφραχτης και αστυνομοκρατούμενης πόλης, που επιβάλει στην πόλη μας η κυβέρνηση. Μαρτυρούν με ασύλληπτο τρόπο πως έχουμε μπροστά μας, ένα θρασύ καθεστώς. Που σοφά ο λαός της πόλης το έχει αντιπολιτευτεί και απομονώσει.

Εμείς, που έχουμε διδαχθεί πολλά από τους πατριωτικούς και δημοκρατικούς αγώνες που αγκαλιάζουν την ιστορική διαδρομή της πόλης μας, γνωρίζουμε καλά τις μικρές και μεγάλες θυσίες που καλούμαστε να κάνουμε. Και θα τις κάνουμε, για να διασφαλίσουμε με τον καλύτερο τρόπο την εθνικής μας αξιοπρέπεια, τη δημοκρατία  και τη συνεργασία με τους βαλκάνιους γείτονές μας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]