Στον αέρα λοιπόν το πρωτάθλημα , μετά την άνανδρη επίθεση κατά του Τζήλου και μετά τις συζητήσεις στους διαιτητικούς κύκλους.

Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Την οποία σαφώς και κατακρίνουμε όλοι. Ζούμε στο 2018, και τα όποια θέματα δεν λύνονται με την βία. Η ανθρωπότητα τα εχει ξεπεράσει αυτά και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται επιστροφή στην λύση της μαγκιάς και του τσαμπουκά. Αλλά σαφώς και δεν είναι λύση και η διακοπή του πρωταθλήματος. Σε καμία περίπτωση. Μόνο μέσα από τον διάλογο πρέπει να λυθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν στον χώρο της διαιτησίας. Εκεί δηλαδή που έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα αδικίας εις βάρος ομάδων και ανικανότητας διαιτητών και βοηθών, που εξοργίζουν τον θεατή.
Άλλο όμως το ένα, άλλο το άλλο. Διακοπή δεν πρέπει να υπάρξει, καθώς στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή κάνει κακό σε μία ομάδα. Στον ΠΑΟΚ.
Όλες οι υπόλοιπες ομάδες ευνοούνται από την διακοπή. Και το κατεστημένο φυσικά που έχει στίσει μια ολόκληρη προπαγάνδα, πάνω στην θεωρία ότι ο ΠΑΟΚ ευνοείται.
Να μην ανατρέχουμε στο παρελθόν πάλι και θυμηθούμε τα διαιτητικά οργιά για να κατακτήσουν τίτλους Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Κανείς δεν τα ξεχνά αυτά και καλό είναι να τα θυμόμαστε όλοι μας. Τονίζω και πάλι, πώς όλοι μας αισθανόμαστε τροπή με τέτοιες επιθέσεις, αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως αφορμή για διακοπή του πρωταθλήματος.  Ας περιμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις, ας περιμένουμε να δούμε την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα και την εξέλιξη των θεμάτων που εκκρεμούν στον χώρο της Ελληνικής διαιτησίας. Πάντως σε κάθε περίπτωση μια διακοπή του πρωταθλήματος στην παρούσα φάση δεν ευνοεί τον ΠΑΟΚ αλλά και γενικότερα το Ελληνικό ποδόσφαιρο που συνεχώς δίνει αφορμές στον υπόλοιπο ποδοσφαιρικό κόσμο.

ΣΣ1

Και εσύ φίλε ΠΑΟΚτσή κάτσε και κάνε αναλύσεις στα social media για το πώς κυλάει η μπάλα στο χόρτο, και τι έκανε λάθος ο Λουτσέσκου. Εδώ θα διακόψουν το πρωτάθλημα, γιατί απλά δεν αντέχουν να σε δουν πρωταθλητή. Και στο δια ταύτα: Η επιλογή ξένων διαιτητών αποτελεί μονόδρομο. Σε όλα τα ματς και σε όλες τις διοργανώσεις.