[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Βαρθολομαίος: Πήρα μόνο σοκολάτες και καραμέλες για την Αυτοκεφαλία της Ουκρανικής Εκκλησίας

«Αν και η ρωσική Εκκλησία με κατηγορεί ότι πήρα χρήματα για να κάνω αυτή την Αυτοκεφαλία, στην πραγματικότητα δεν πήρα χρήματα, αλλά πολλές καραμέλες και σοκολάτες από το εργοστάσιο του Ποροσένκο» είπε το μεσημέρι ο Οικουμενικός Πατριάρχης στα παιδιά που πήγαν να του ψάλουν τα κάλαντα. Με τον τρόπο αυτό ο κ. Βαρθολομαίος απάντησε, σκωπτικά, στον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος προ ημερών είχε αφήσει αιχμές σε βάρος του, αναφορικά με τους λόγους που οδήγησαν το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην παραχώρηση αυτοκεφαλίας στην ουκρανική Εκκλησία.

Σύμφωνα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, «ο πρόεδρος της Ουκρανίας, από τη μεγάλη χαρά του που πήρε η χώρα του το Αυτοκέφαλο, πήγε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο σακούλες με σοκολάτες και καραμέλες από το εργοστάσιό του».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]