Το νέο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 31/12 ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό "Δύναμη Πολιτών", Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης είχε την ευκαιρία να μιλήσει και να ανταλλάξει ευχές με τους εργαζόμενους, με πολλούς εκ των οποίων είχε συνεργαστεί στη θητεία του στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Το υπερσύγχρονο κτίριο στην περιοχή των Σφαγείων σχεδιάστηκε, θεμελιώθηκε και άρχισε να κατασκευάζεται όταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ήταν Νομάρχης Θεσσαλονίκης. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 2014, επί των ημερών του νυν Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εξερχόμενος από το νέο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είμαι υπερήφανος γιατί συνέβαλα και εγώ στην κατασκευή ενός μεγάρου αντάξιου των προσδοκιών και των απαιτήσεων των πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας, ενός κτιρίου που το 2012 ήταν ήδη έτοιμο σε ποσοστό 85%. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός, πως το λειτουργικό αυτό κτίριο ανεγέρθη με χρήματα των πολιτών της κεντρικής Μακεδονίας, ως αποτέλεσμα καλής και ορθολογικής οικονομικής διαχείρισης.
Είχα την χαρά και την τιμή να ανταλλάξω ευχές και απόψεις με καλούς φίλους και συνεργάτες, ανθρώπους με τους οποίους συνεργαστήκαμε αρμονικά επί σειρά ετών.
Είναι τιμή μου που οι πρώην συνεργάτες μου επικροτούν την προσπάθεια μου να διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης. Τους ευχαριστώ από βάθος καρδιάς και τους εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.»