[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

"Πολύχρωμα πανηγύρι" θέλει για την εκλογή υποψήφιου δημάρχου ο Λ. Ζαχαριάδης


Ανάρτηση για την επόμενη ημέρα της «Πρωτοβουλίας» στο facebook, έκανε ο εντεταλμένος σύμβουλος Καθαριότητας και ένας εκ των ιδρυτών της, Λάζαρος Ζαχαριάδης.


Καταθέτει τη δική του πρόταση για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για την επιλογή του νέου υποψηφίου δημάρχου όπου, με δυο λόγια, καλεί τον κόσμο να πάρει μέρος σε ένα... πολύχρωμο πανηγύρι.

Ο κ. Ζαχαριάδης απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους προκειμένου όπως υποστηρίζει «ο επικεφαλής αυτής της νέας προσπάθειας και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις δημοτικές εκλογές του 2019 να προκύψει μέσα από μία ανοικτή μαζική διαδικασία ψηφοφορίας, όπου ο κάθε πολίτης θα έχει το δικαίωμα να ψηφίσει όποιον θεωρεί ότι μπορεί να εκφράσει το νέο εγχείρημα».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Ζαχαριάδης «ο υποψήφιος δήμαρχος πρέπει να προκύψει μέσα από ένα πολύχρωμο πανηγύρι συμμετοχικής δημοκρατίας». Και καταλήγει: «Όταν πολιτικοί φορείς τόλμησαν αντίστοιχες διαδικασίες, γιατί όχι και εμείς που επικαλούμαστε αυτοδιοικητικά την θεσμική εγγύτητα προς τον πολίτη. Ιδού η Ρόδος όσων πραγματικά θέλουν».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]