[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

"Όχι" στη Συμφωνία των Πρεσπών από τους Μητροπολίτες της Μακεδονίας
Την έντονη ανησυχία τους για ττις συνέπειες της Συμφωνίας των Πρεσπών εκφράζουν με επιστολή τους οι Μητροπολίτες της Μακεδονίας.


Σε επιστολή τους την οποία δημοσιεύσει το romfea.gr, σημειώνουν πως "μία επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή των Ελλήνων, όπως και η αναγνώριση Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Μακεδονίας όχι μόνο δεν θα αποτελέσουν τη βάση για την ειρηνική συμβίωση και συμπόρευση του ελληνικού λαού και του λαού της γειτονικής χώρας, αλλά μόνιμη εστία καλλιέργειας αλυτρωτισμού και εχθρότητος. Γιατί καμία συμφωνία δεν μπορεί να ευδοκιμήσει, εάν δεν βασίζεται στην αλήθεια".

Καλούν ακόμη το ελληνικό κοινοβούλιο να μην να μην υπερψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών.

Ακόμη, τονίζουν ότι οι δηλώσεις του κ. Ζάεφ στη Βουλή της "αφήνουν έκθετους όσους υπέγραψαν ή προτίθενται να επικυρώσουν τη συμφωνία των Πρεσπών".


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]