[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Δεν εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια των οπαδών της Ρίβερ και της Μπόκα!

Η κάψα για να δουν τις ομάδες του είναι γνωστή και τεράστια ωστόσο όλα έχουν ένα όριο. Η μεγάλη απόσταση, το πανάκριβο ταξίδι και το γενικά «τσιμπημένο» (για τα δεδομένα της Αργεντινής) εισιτήριο του αγώνα επηρέασαν τις πωλήσεις των εισιτηρίων για το Ρίβερ-Μπόκα στην Αργεντινή.

Και οι δύο ομάδες είχαν προμηθευτεί από την CONMEBOL από 5.000 εισιτήρια τα οποία μπορούσαν να διαθέσουν αποκλειστικά σε οπαδούς τους στην Αργεντινή. Χθες το βράδυ έκλεισε ο κύκλος πωλήσεων και σε κανένα από τα δύο στρατόπεδα δεν υπήρξε sold out. Οι εκατομμυριούχοι έδωσαν περίπου 3000 «μαγικά χαρτάκια», ενώ σχεδόν 4000 είναι τα εισιτήρια που προμηθεύτηκαν οι οπαδοί της Μπόκα.

Αντίθετα, τα υπόλοιπα 40.000 εισιτήρια που θα καταλήξουν σε χέρια Αργεντινών που ζουν στο εξωτερικό έχουν σχεδόν εξαφανιστεί, ωστόσο, εκεί οι οικονομικές απαιτήσεις είναι τελείως διαφορετικές.

Πλέον μένει να γνωστοποιηθεί από την Ομοσπονδία το πού θα μοιραστούν όσα περίσσεψαν. Το ένα σενάριο είναι να δοθούν στην «ελεύθερη» αγορά και το άλλο σε χορηγούς.
http://www.sport-fm.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]