Ούτε αυτήν τη φορά τα κατάφερε ο Άρης, κόντρα στον Παναιτωλικό, αφού ήταν στραβό το κλίμα, το ΄φαγε κι ο… γάιδαρος: Οι κίτρινοι αναγκάστηκαν να αγωνιστούν για περίπου μια ώρα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του τερματοφύλακά τους.



Ματς με αρκετά νεύρα, που έληξε με νικητές τους φιλοξενούμενους με 2-1.


Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 63' με τον Αλέξανδρο Μαλή, στο 71' ο Αρης μείωσε με τον Νικολά Ντιγκινί και στο 75' ο Αντριαν Λουσέρο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Οι Αγρινιώτες στερήθηκαν πολύ νωρίς (10') τις υπηρεσίες του Αλχασάν Καμαρά, λόγω τραυματισμού του στο γόνατο (σ.σ. αντικαταστάθηκε αναγκαστικά) και έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 31', με πέναλτι που κέρδισε λίγο νωρίτερα (27') ο Βλαντ Μοράρ από τον Χουλάν Κουέστα.


Ο τερματοφύλακας του Αρη αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, ο Φράνκο Μάζουρεκ, όμως, από τα έντεκα βήματα, απέναντι στον νεοεισελθόντα κάτω από τα δοκάρια, Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο, έστειλε την μπάλα άουτ.


Η ταυτότητα του αγώνα


Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης

Γκολ:  71' Ντιγκινί / 63' Μαλής, 75' Λουσέρο


Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου, Ιορδάνης Δημητριάδης

Κίτρινες:  56' Κωνσταντινίδης, 79' Ντιγκινί / 11' Καμαρά, 58' Μαλής, 59' Λιάβας, 78' Ουίλιαν, 90'+3' Κυριακίδης, 90'+4' Τσιγγάρας

Κόκκινες: 28' Κουέστα / -


Οι συνθέσεις


Άρης (Σάββας Παντελίδης):
Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Δεληζήσης, Βέλεθ, Βαλεριάνος (55' Μενέντεθ), Ματίγια, Σιώπης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία (82' Ναζλίδης), Ντιγκινί, Γιουνές (30' Αναγνωστόπουλος).

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Λιάβας, Μαλής, Άργκους, Τσοκάνης, Λουσέρο, Ντίας (88' Χαντάκιας), Μασουρέκ (83' Τσιγγάρας), Καμαρά (13' λ.τρ. Μανά), Ουίλιαν, Μοράρ.