Η Μπεσίκτας ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της Κωσνταντινούπολης με αντίπαλο την Γαλατάσαραϊ και την έπιασε στην βαθμολογία. Η ομάδα του Σενόλ Γκιουνές πήρε τους τρεις βαθμούς καθώς επικράτησε της μεγάλης της αντιπάλου με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε στο 18′ με πέναλτι ο Άντεμ Λιάγιτς ενώ η Γαλατάσαραϊ έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 32′ όταν ο Καμπάκ σημάδεψε το δοκάρι του Κάριους. Σε γενικές γραμμές πάντως το ματς ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με πολλές δυνατές μονομαχίες ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Η Μπεσίκτας πάντως νίκησε δίκαια αφού ήταν πιο επιθετική και είχε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Μετά από αυτή την νίκη των «αετών» οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην τρίτη θέση με 24 βαθμούς.

Μπεσίκτας: Κάριους, Αντριάνο, Ουισάλ, Βίντα, Ερκίν, Μεδέλ (70′ Λενς), Τοκόζ, Κουαρέσμα, Λιάγιτς, Πέκτενεκ (81′ Λοβ), Γιαλτσίν (46′ Χάτσινσον)

Γαλατάσαραϊ: Μουσλέρα, Μαριάνο (78′ Λίνες), Καμπάκ, Μαϊκόν, Τσαλίκ, Ναγκατόμο, Φεγκούλι, Φερνάντο, Ινάν (74′ Τσελίκ), Ονιεκούρου (83′ Μπαϊράμ), Ντερντιγιόκ