Πρωτοχρονιά αλά... Παπαγεωργόπουλο στην πλατεία Αριστοτέλους
Με μουσική, χορό και χιλιάδες πυροτεχνήματα, που θα φωτίσουν τον ουρανό της πόλης, θα υποδεχτούν το 2019, κάτοικοι και επισκέπτες της Θεσσαλονίκης.
 


Στην πλατεία Αριστοτέλους θα ξεκινήσει από τις 8:30 το βράδυ, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ένα πάρτι που θα διαρκέσει έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στη σκηνή που έχει στηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους θα ανέβει αρχικά ο Σταύρος Μπαϊράμης και ένα ποπ χορευτικό ελληνικό συγκρότημα. Στις 9:30 το βράδυ θα ακολουθήσει ο Μύρωνας Στρατής, μαζί με την Ελισάβετ Σπανού, τραγουδώντας αγαπημένα τραγούδια και απογειώνοντας το κέφι.

Η βραδιά θα συνεχιστεί με το μουσικό συγκρότημα των «Μπλε», ενώ λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης θα δώσει το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση και την υποδοχή του νέου έτους. Την ίδια ώρα, περισσότερα από 4000 πυροτεχνήματα, που θα εκτοξεύονται σε ύψος 200 μέτρων, θα προσφέρουν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα.

Η συναυλία του συγκροτήματος των «Μπλε» θα συνεχιστεί μετά τα πρώτα λεπτά του 2019. Όλ αυτά στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης που, πλέον, μετά τα διάφορα πειράματα οκτώ ετών, έχουν άρωμα από... παλαιότερες δημοτικές διοργανώσεις.

Αν, μάλιστα, κάποιος, αναλογιστεί και την ανάρτηση δημοτικού συμβούλου της Πρωτοβουλίας στο φέισμπουκ, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τον Σάκη Ρουβά και προανήγγειλε ότι... έκλεισε η συναυλία της επόμενης Πρωτοχρονιάς, τότε μιλάμε για στροφή 180 μοιρών για τη διοίκηση Μπουτάρη.

Τελικά, το μόνο που λείπει από την πλατεία, είναι το περίφημο φωτεινό καραβάκι που έστηνε η τότε διοίκηση δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δένδρο και την εξέδρα των συναυλιών.....

Σχόλια