[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για τον προϋπολογισμό
Συλλαλητήριο ενάντια στον προϋπολογισμό του 2019 που κατατέθηκε στη Βουλή, πραγματοποίησε απόψε το ΠΑΜΕ στο άγαλμα Βενιζέλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στην ομιλία του το μέλος της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, Γιάννης Κουρμούλης, υποστήριξε ότι και με τον προϋπολογισμό του 2019 συνεχίζονται οι επιβαρύνσεις και "οι αυξήσεις εισφορών για τα λαϊκά στρώματα", ενώ "μειώνονται οι δαπάνες για κοινωνικές παροχές προς τους εργαζόμενους και η κρατική εισφορά προς τα ασφαλιστικά ταμεία". Ταυτόχρονα, διατύπωσε τα αιτήματα του ΠΑΜΕ για επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, αύξηση των συντάξεων και αναπλήρωση των απωλειών των εισοδημάτων των τελευταίων χρόνων εξαιτίας των μνημονίων, σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους, κ.α.
Ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης, από την πλατεία Αριστοτέλους και την οδό Μητροπόλεως με κατάληξη την πλατεία Αγίας Σοφίας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ζάκυνθος: Ευτυχώς εκκένωσαν το ξενοδοχείο...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]