Η ομαδα Πόλο του ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο Περιστερίου νίκησε με 7-3 την τοπική ομάδα.
Στο πρώτο οκτάλεπτο, αν και ο Δικέφαλος έδωσε το δικαίωμα στο γηπεδούχο αντίπαλο να προηγηθεί με 1-0 στο 4:59, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ισοφάρισε σε 1-1 με γκολ του Νικήτα Κόχειλα στον παίκτη παραπάνω, σκορ το οποίο διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου.
Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Διονύσης Καρούντζος, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, έγραψε το 1-2, δίνοντας στον ΠΑΟΚ το προβάδισμα για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Το επιμέρους σκορ 0-1 διατηρήθηκε ως το ημίχρονο, με τον Δικέφαλο να διατηρεί "ανέπαφη" την εστία του σε όλη τη διάρκεια του οκταλέπτου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά από τα προηγούμενα δύο και με φόρα μετέτρεψε το 1-2 σε 1-4 με γκολ του Μουρατίδη από την περιφέρεια και του Χαραλαμπόπουλου από τη θέση του φουνταριστού. Αν και το Περιστέρι προσπάθησε να αντισταθεί, μειώνοντας άμεσα σε 2-4, ο Διονύσης Καρούντζος ξανάστειλε τη διαφορά στα τρία τέρματα, σημειώνοντας το 2-5 για τον ΠΑΟΚ.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος άνοιξε τη διαφορά στα τέσσερα γκολ για τους "ασπρόμαυρους", 2-6, με τους αντιπάλους να μειώνουν σε 3-6. Μετά από μία «μάχη» με τον διαιτητή να αποβάλει τον Κουκουμάκη του Περιστερίου, χωρίς αντικατάσταση, για γροθιά, ο Γιουράι Ζάτοβιτς με πέναλτι έκανε το 3-7 για τους "ασπρόμαυρους", σκορ το οποίο έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 1-1, 0-1, 1-3, 1-2