[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ο «16χρονος» με το ρεκόρ ήταν… 28 ετών!

O Γκουράβ Μουκί έγινε δήθεν σε ηλικία 16 ετών ο πιο νέος παίκτης που σκόραρε στην Ινδία… Δύο μήνες αργότερα, όμως, τιμωρήθηκε επειδή αποδείχθηκε πως ήταν… 28 ετών!Όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στις 7 Οκτωβρίου ο Μουκί σημείωσε το ένα από τα γκολ της Ζαμσεντπούρ κι έγινε έτσι ο νεότερος παίκτης στο πρωτάθλημα, υποτίθεται σε ηλικία 16 ετών. Αυτό, όμως, γρήγορα αποδείχθηκε ψέμα. Η εικόνα και το όνομά του άρχισαν να δημιουργούν υποψίες που προϊόντος του χρόνου, μεγάλωναν. Η ινδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, άρχισε έρευνα για την ηλικία του παίκτη, ο οποίος, όπως αποδείχθηκε, ήταν 28 ετών και όχι 16! Έτσι, τιμωρήθηκε με εξάμηνο αποκλεισμό και πλέον η αρμόδια επιτροπή περιμένει από τον Μουκί να παρουσιάσει στοιχεία της πραγματικής του ηλικίας…
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ζάκυνθος: Ευτυχώς εκκένωσαν το ξενοδοχείο...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]