Μετά την αναμέτρηση του ημιτελικού στο League Cup "Νίκος Σαμαράς" 2018-19, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός συναντιούνται στο Παλατάκι για το πρωτάθλημα της Volley League.

Ο Δικέφαλος, αφήνοντας πίσω την ήττα με 3-1 και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Λιγκ Καπ, καλείται να εμφανίσει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο, αντιμετωπίζοντας στο Παλατάκι την ομάδα του Ολυμπιακού, για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League 2018-19.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος, προερχόμενοι στο πρωτάθλημα από την εκτός έδρας νίκη με 0-3 επί της Κηφισιάς στην 8η αγωνιστική, βρίσκονται με 17 πόντους στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας ένα ματς λιγότερο από τον Ολυμπιακό που επικράτησε με το ίδιο σκορ αντιμετωπίζοντας την ίδια ομάδα (σσ. Κηφισιά) στην 9η αγωνιστική και είναι πρώτος με 21 πόντους.

Οι παίκτες του Σέρτζιου Στάνκου έχουν στόχο να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας, καθώς οι φίλαθλοι της ομάδας αναμένεται να δημιουργήσουν μια καυτή, σε αθλητικά πλαίσια, ατμόσφαιρα στο Παλατάκι. Αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν και η προετοιμασία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ολοκληρώνεται με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€ (κανονικά) και 10€ (VIP)

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Παπαδογούλας, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Κομισάριος: Καλλής,
Επόπτες: Δρανίτσας, Δημητρίου, Γραμματεία: Κουμπλή.
Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 στις 17:00 στο PAOK Sports Arena και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.