[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου τα “αποκαλυπτήρια” του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιώργου Ορφανού

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες στο επιτελείο του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιώργου Ορφανού, ενόψει της εκδήλωσης της προσεχούς Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου, στις 7 το βράδυ, στο ξενοδοχείο “Μακεδονία Παλλάς”.

Κατά τη διάρκεια της ανοιχτής εκδήλωσης ο κ. Ορφανός θα ανακοινώσει το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού που θα ηγηθεί στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου ενώ θα παρουσιάσει και τις βασικές θέσεις του προγράμματος που έχει για τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καθημερινότητα, οι υποδομές και η ασφάλεια είναι οι άξονες, οι οποίοι αποτελούν τα σημεία αναφοράς των προγραμματικών θέσεων του κ.Ορφανού.

Επαφών συνέχεια…


Την ίδια ώρα, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις επαφές με πρόσωπα που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τα κοινά. Πρόκειται για αναγνωρισμένους επαγγελματίες και επιστήμονες, οι οποίοι δεν ανήκουν μόνο στο χώρο της Κεντροδεξιάς.

Ωστόσο, αίσθηση προκαλούν κάποιες φήμες που φέρουν τον κ. Ορφανό, είτε να αποχωρεί από την κούρσα για το δήμο Θεσσαλονίκης, είτε να… μεταπηδά(!)στην Ευρωβουλή.

“Δεν μπαίνεις σε μια μάχη για να αποχωρήσεις”, συνηθίζει να λέει ο κ.Ορφανός.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]