Μία μοναδική παρουσίαση όλων των έργων του μεγάλου Ολλανδού ζωγράφου σε έναν χώρο. Όχι, όμως, με τον καθιερωμένο τρόπο, αλλά με μία μέθοδο που αναδεικνύει νέες οπτικές πλευρές και προοπτικές των έργων, που αφηγείται την ιστορία του δημιουργού τους, που περιγράφει το ιστορικό, κοινωνικό αλλά και πολιτισμικό πλαίσιο μέσα στο οποίο μεγαλούργησε, που καταγράφει και αναλύει τις δημιουργικές του περιόδους και αλληλεπιδράσεις, που διεισδύει και αγγίζει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του, που προβάλει, δηλαδή, ολόκληρο τον κόσμο του Βαν Γκογκ.
3.000 πίνακες, σκίτσα αλλά και κινούμενες εικόνες προβάλλονται από το φημισμένο σύστημα υψηλής τεχνολογίας SENSORY4™ παντού: στους τοίχους, τις κολόνες, την οροφή, το πάτωμα. Σε έναν χώρο 1.500 m2, 40 και πλέον πολυκάναλοι προβολείς υψηλής ευκρίνειας, με ήχο υψηλής πιστότητας, δημιουργούν μία εκπληκτική απεικόνιση στις πολλαπλές επιφάνειες, δημιουργώντας μία μοναδική εμπειρία για τις αισθήσεις.
Παράλληλα, σ’ αυτή τη διαδικασία ο θεατής, αφού ενσωματωθεί κυριολεκτικά ως συστατικό της στοιχείο, παρεμβαίνει ακολούθως και ο ίδιος με την σειρά του μέσω των social media σε πραγματικό χρόνο και χώρο -οι παρεμβάσεις του προβάλλονται μέσα στην ίδια την έκθεση στο Facebook & Twitter Wall, ενώ διαχέονται και σ’ όλους τους υπόλοιπους επισκέπτες, σε μία εξαιρετική αναγωγή της συγκινησιακής εξατομικευμένης εμπειρίας σε συλλογική. Μέσω τις καθολικής επικοινωνίας με την Τέχνη, που διασφαλίζει και την απόλυτη εις βάθος επικοινωνία του θεατή-επισκέπτη, με τα έργα αλλά και τον δημιουργό τους.
Ένας θρίαμβος της Τέχνης για όλες τις αισθήσεις!!

Γίνε μέρος της εμπειρίας!
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12
Από 22 Νοεμβρίου 2018
Τιμές εισιτηρίων: €15 (ενήλικες)
και € 12 (παιδιά / φοιτητές / άνεργοι / 65+)
Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr, 11876 και στην είσοδο της έκθεσης.
Πληροφορίες: www.vangoghalive.gr
#Van_Gogh_Alive
@επαμεινώνδας στυλιανίδης