Mια πρωτότυπη εκδήλωση  φέρνει την ζωγραφική στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και στο κέντρο του shopping είναι αυτόν τον Νοέμβριο, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της φετινής 3ης Art Thessaloniki Fair που θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 25 Νοεμβρίου, ο Οργανισμός στηρίζει το project της ,το Art Walk που στόχο έχει να συστήσει γνωστούς ζωγράφους στο κοινό  της Θεσσαλονίκης, χωρίς μάλιστα οι φιλότεχνοι να επισκεφθούν ένα μουσείο ή κάποια έκθεση αλλά την ώρα που κάνουν τα ψώνια τους.

Στο πλαίσιο του project έχουν τοποθετηθεί περισσότεροι από 20 πίνακες ζωγραφικής γνωστών επώνυμων ζωγράφων σε προθήκες καταστημάτων του εμπορικού κέντρου της πόλης 

Σε όλα αυτά τα καταστήματα έχουν αναρτηθεί επίσης αφίσες του σήματος Art Walk  και λειτουργεί κι ως ένδειξη ότι παρουσιάζεται ένα από τα έργα στο εσωτερικό του.

 Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε η ξενάγηση του πρώτου γκρούπ στις βιτρίνες αυτών των καταστημάτων στις οδούς Π.Μελά, Μητροπόλεως, Π. Κορομηλά, Καρόλου Ντήλ, Αγίας Θεοδώρας και Γ. Σταύρου. Η ξενάγηση έγινε από την εικαστικό Εμμανουέλα Λιάγκου. Η δεύτερη έχει προγραμματισθεί για αύριο Σάββατο 17 Νοεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 11.00 π.μ. από το κατάστημα «Αγαπητός» στην οδό Π. Μελά.



# Art Walk,#