[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Open House Thessaloniki δωρεάν ξεναγήσεις στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα


Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα συμμετέχει στη δράση Open House, προσκαλώντας το κοινό να επισκεφθεί το ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αξίας κτήριο του.

Έτσι, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, στο πλαίσιο του 7ου Open House Thessaloniki, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν ξεναγήσεις από τους συνεργάτες του Open House στους χώρους του κτηρίου του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα στις παρακάτω ώρες:

- Σάββατο 24 Νοεμβρίου: 12:00–16:00
- Κυριακή 25 Νοεμβρίου: 11:00–15:00

«Το Μουσείο μας συμμετέχει και φέτος στο 7ο Open House Thessaloniki, έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς θεσμούς για την ανάδειξη και προώθηση της αρχιτεκτονικής. Πραγματικά, είναι ένα Μουσείο που αξίζει να το επισκεφθεί κανείς και να δει από κοντά το κτήριο στο οποίο στεγάζεται!

 Ένα κτίριο με αρχιτεκτονική αξία, μιας και είναι από τα ελάχιστα που χρονολογούνται προ της μεγάλης πυρκαγιάς του 1917 και φέρει την υπογραφή ενός περίφημου αρχιτέκτονα που έβαλε τη σφραγίδα του στη νεότερη Ελλάδα, του Έρνεστ Τσίλλερ. Προσκαλούμε, λοιπόν, τους Θεσσαλονικείς να επισκεφθούν με δωρεάν είσοδο το Μουσείο μας και να εκτιμήσουν τη σπουδαία αρχιτεκτονική του!» δηλώνει η Διευθύντρια του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα, κ. Φανή Τσατσάια

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]