[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Μεγάλο deal του Μαρινάκη αξίας 1,65 δισ. δολαρίων

Οι εταιρίες Capital Product Partners (CPLP)-συμφερόντων του Έλληνα εφοπλιστή Ευ.Μαρινάκη- και DSS Holdings (DSS)
προχώρησαν σε δεσμευτική συμφωνία βάσει της οποίας η CPLP θα αποσχίσει τις δραστηριότητες της σε δεξαμενόπλοια μεταφοράς αργού και προϊόντων σε μια ξεχωριστή, εισηγμένη στο χρηματιστήριο εταιρία, η οποία θα συγχωνευθεί με τις δραστηριότητες της DSS, σύμφωνα με ανακοίνωση της CPLP.

Η συναλλαγή, ύψους 1,65 δισεκ. δολαρίων, αναμένεται να δημιουργήσει την τρίτη μεγαλύτερη στον κόσμο εισηγμένη εταιρία διαχείρισης δεξαμενόπλοιων μεταφοράς προϊόντων.

Η νέα εταιρία, που θα ονομάζεται Diamond S Shipping και θα διαθέτει 68 δεξαμενόπλοια, θα έχει ηγετική θέση στις αγορές αργού πετρελαίου και προϊόντων καθώς θα επωφεληθεί από ένα ισορροπημένο και μεγάλης κλίμακας χαρτοφυλάκιο σκαφών, ισχυρό μάνατζμεντ και μία αποδοτική από οικονομικής άποψης εμπορική πλατφόρμα.

Οι μετοχές της νέας εταιρίας αναμένεται να εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, ενώ η έδρα της θα είναι στο Γκρίνουιτς του Κονέκτικατ.
http://www.gazzetta.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]