[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Έκθεση εικαστικών Caritas Romana: 15 Πράξεις Αφοσίωσης στο πλαίσιο του 59ου ΦΚΘ


Εγκαινιάζεται σήμερα Σάββατο στις 18.00 στην Αποθήκη Β1 στο Λιμάνι η έκθεση« Ρωμαϊκή Ευσπλαχνία / Caritas Romana», ένα λησμονημένο κι ωστόσο συγκλονιστικό θέμα της κλασικής τέχνης, το οποίο φέτος αποτέλεσε οδηγό για τις επιλογές των 15 ταινιών του Διεθνούς Διαγωνιστικού Τμήματος του Φεστιβάλ.
Με αυτή την αφορμή, το Φεστιβάλ παρουσιάζει την κεντρική του έκθεση, για την οποία ανέθεσε σε 15 νέους έλληνες εικαστικούς να δουν ο καθένας από μια ταινία του Διαγωνιστικού και να φιλοτεχνήσουν ένα έργο εμπνευσμένο από αυτήν. Οι καλλιτέχνες είναι οι: Δημήτρης Αμελαδιώτης, Μπάμπης Βενετόπουλος, Ζωή Γιαμπουλντάκη, Δημήτρης Εφέογλου, Ηλίας Καφούρος, Αναστασία Μηνά, Ιωάννα Ξημέρη, Μαλβίνα Παναγιωτίδη, Νεφέλη Παπαδημούλη, Κώστας Παππάς, Βάλια Παπαστάμου, Άντα Πετρανάκη, Χαρά Πιπερίδου, Λυσίμαχος Πολυχρονίδης και Νάνα Σαχίνη.

Σάββατο 3/11 – Κυριακή 2/12, Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης (Αποθήκη Β1, Λιμάνι)
Εγκαίνια: Σάββατο 3/11, 18:00. 
Ωράριο λειτουργίας: 3-11/11 καθημερινά: 10:00-22:00. Από την Τρίτη 13/11 η έκθεση θα είναι ανοικτή Τρίτη-Τετάρτη, Παρασκευή-Κυριακή: 10:00-18:00 και Πέμπτη: 10:00-22:00
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]