To Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας  διοργανώνουν συναυλία με τα εμβληματικότερα τραγούδια από βραβευμένες ταινίες και παραστάσεις musical με τους διακεκριμένους λυρικούς τραγουδιστές Σοφία Μητροπούλου, Armando Puklavec και Παναγιώτη Μανιάτη,  στο πιάνο συνοδεύει  ο Δημήτρης Νέπκας και στο electone ο Παναγιώτης Κουντούρης.

Στη συναυλία “Από το Broadway  στο Hollywood” θα παρουσιαστούν   δημοφιλή αποσπάσματα από διάσημα Musicals ( Les Miserables , West side story κ.α.) αλλά και τραγούδια  πασίγνωστες μελωδίες από το χώρο του κινηματογράφου και του θεάματος,  εν γένει.

Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο από μαγικές μελωδίες ερμηνευμένες από αγαπημένους καλλιτέχνες.Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  18 Νοεμβρίου  2018  στις   21:00 με έλευθερη είσοδο για το κοινό.

Συμμετέχουν: οι λυρικοί τραγουδιστές Σοφία Μητροπούλου (σοπράνο), Παναγιώτης Μανιάτης (τενόρος) και Armando Puclavec (βαρύτονος).
Θα συνοδεύσει στο πιάνο ο Δημήτριος Νέπκας και στο electone ο Παναγιώτης Κουντούρης.
Καταξιωμένοι λυρικοί καλλιτέχνες γνωστοί στο κοινό από το χώρο της όπερας ερμηνεύουν -σε ρόλο έκπληξη- ένα τόσο εντυπωσιακό αλλά και ιδιαίτερο πρόγραμμα.