[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Σε θετικό κλίμα η συνάντηση Γαβρόγλου με Οικουμενικό Πατριάρχη

Σε θετικό κλίμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Παιδείας κ. Κώστας Γαβρόγλου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη και την Ιερά Σύνδος, η οποία συγκαλείται από σήμερα Τρίτη 27 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στο Φανάρι. Ο κ. Γαβρόγλου προσήλθε στις 9.00 στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, χωρίς να προβεί σε δηλώσεις, ενώ στις 9.30 ενημέρωσε την Ιερά Σύνοδο αναφορικά με το καυτό θέμα της συμφωνίας μεταξύ Πολιτείας και Εκκλησίας της Ελλάδος που έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, για σχεδόν μιάμιση ώρα.

Ακολούθως, ο Υπουργός Παιδείας είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, η οποία λέγεται ότι ήταν σε θετικό κλίμα, δίνοντας στον κ. Βαρθολομαίο όλες τις απαιτούμενες απαντήσεις αναφορικά με την προωθούμενη συμφωνία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Υπουργός Παιδείας δεν κλήθηκε στο Φανάρι από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, αλλά εντελώς αντίθετα ότι ο ίδιος αποφάσισε να πραγματοποιήσει αυτό το εξαιρετικής σημασίας ταξίδι, προκειμένου να ενημερώσει για το φλέγον θέμα σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα. Άλλωστε, ο κ. Γαβρόγλου έχει λάβει εντολή από τον Πρωθυπουργό για τη συνέχιση του διαλόγου.

/www.dogma.gr/
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]