[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ραντεβού στην Αριστοτέλους με τυμπανιστές κατά της βίας των γυναικώνΑυτό το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 12.00 στην Πλατεία Αριστοτέλους  μέσα στα πλαίσια της προώθησης της Θεατρική Παράσταση ΒΙΑ ΖΩ δίνουν οι συντελεστές της παράστασης ραντεβού στο κέντρο της πόλης.  Για την διάδοση του μηνύματος που θέλει να περάσει η  εθελοντική θεατρική ομάδα Κύκλος Ζωής του Κοινωνικού συλλόγου Δέντρο Ζωής, ότι:"Η ΒΙΑ είναι ένα πρόσωπο με πολλές μορφές! ΜΙΛΑ!"

Η μπάντα Ritmonatureza  του Σχολειό της Φύσης, θα σας ξεσηκώσει με τα τύμπανα της, αρωγός στην προσπάθειά  της ομάδας  να αφυπνίσει τον κόσμο για να ανοίξουν στόματα!

Θα κάνουν μεγάλο χαμό, να ακουστούν σε όλη την πόλη, αν είναι δυνατόν, αλλά μέσα από τον ήχο των τυμπάνων θα "ακούγεται" το "ΜΙΛΑ!"

Η εθελοντική θεατρική ομάδα «Κύκλος Ζωής» του Κοινωνικού συλλόγου «Δέντρο Ζωής», στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, θα παρουσιάσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την παράσταση «ΒΙΑ ΖΩ» στο Θέατρο ΑΘΗΝΑΙΟΝ το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, στις 21:00

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]