[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Πρόληψη για τη στοματική υγεία στην προσχολική ηλικίαΕνημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί για την πρόληψη και της αγωγή της στοματικής υγείας στην προσχολική ηλικία, σήμερα  στις 18.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου.


Θα δοθούν πολλές απαντήσεις σε μια σειρά από τα από κρίσιμα ερωτήματα που αφορούν στη στοματική υγεία και στη φροντίδα των δοντιών των παιδιών προσχολικής ηλικίας.

Πρόκειται για ακόμη μια δράση αγωγής υγείας που αναπτύσσει το Νομικό Πρόσωπο των Παιδικών Σταθμών του  Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του μήνα στοματικής υγείας, με σκοπό το μήνυμα της πρόληψης και της σωστής φροντίδας των δοντιών να φτάσει  σε όλους.

Τις κεντρικές θεματικές θα αναπτύξουν στις ομιλίες τους οι κ.κ. Διονυσία Δημητράκη, οδοντίατρος ΑΠΘ, μετεκπαιδευθείσα στην Παιδοδοντιατρική ΑΠΘ και η Δήμητρα  Τσιάντου, οδοντίατρος ΑΠΘ, μετεκπαιδευθείσα στην Παιδοδοντιατρική ΑΠΘ, ενώ θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]