[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Η εξαντλητική άθληση οδηγεί σε τραυματισμούς

Oι κακώσεις του μυοσκελετικού συστήματος αποτελούν τα πιο συχνά προβλήματα υγείας στους αθλητές.


Η σύχρονη αθλητική τραυματιολογία επικεντρώνεται στον τομέα της πρόληψης με την κατάλληλη προετοιμασία και προπόνηση του αθλητή, στην εφαρμογή νέων χειρουργικών μεθόδων και των αποτελεσματικών τεχνικών αποκατάστασης.
Σε τομείς της αθλητικής τραυματιολογίας θα γίνουν διαλέξεις,  στρογγύλες τράπεζες και φροντιστήρια στο 10ο διεθνές Συνέδριο Αθλητιατρικής «Ιατρική της Άθλησης στον 21ο Αιώνα» που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από 30 Νοεμβρίου- 2 Δεκεμβρίου 2018 στο  Grand Hotel Palace από το Εργαστήριο Αθλητιατρικής του ΑΠΘ. Αναγνωρισμένου κύρους ξένοι και Έλληνες Ορθοπαιδικοί θα συμμετάσχουν στις εργασίες του. Ιδιαίτερα θα προσεγγισθεί το θέμα της σχέσης των αθλητικών κακώσεων με την έντονη, εξαντλητική δράση που απαιτεί ο σύγχρονος αθλητισμός. 
Οι σύνεδροι, ορθοπαιδικοί, φυσίατροι, αθλητίατροι, φυσικοθεραπευτές, γυμναστές, προπονητές, αθλητές , θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εισηγήσεις και να απευθύνουν ερωτήματα σε ειδικούς επιστήμονες, οπως οι καθηγητές Φ. Σάϊεχ, Ε. Τσιρίδης, Μ. Σαββίδης, Π. Γκιβίσης, Σ. Παπαστεργίου, Μ. Πουτούπνης, Κ. Γαλάνης, Θ. Μπεσλίκας, Π. Τσακλής, Β. Πανταζής, Γ. Κούτρας κ.α.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]