[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ζάχαρης: Γυρίζω σε Νεάπολη - Συκιές για να ξανακινήσουμε τους δείκτες του ρολογιού
Την απόφαση του να είναι στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών ανακοίνωσε σήμερα κατά την ομιλία του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, ο περιφερειακός σύμβουλος, Ηλίας Ζάχαρης.


“Για μένα ήταν μεγάλη τιμή η εκλογή μου ως περιφερειακού συμβούλου με την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, στις εκλογές του 2014. Και η θητεία μου στο Συμβούλιο ένα μεγάλο σχολείο. Όμως αποφάσισα να γυρίζω πίσω στο “σπίτι”, στη γειτονιά μου, στον Δήμο μου, εκεί που οι συνδημότες μου δύο φορές με εξέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο.

Ξεκινάμε μία μεγάλη προσπάθεια να ξανακινήσουμε τους δείκτες του ρολογιού που έχουν σταματήσει στον Δήμο μας, γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι, λειτουργικοί και αποτελεσματικοί.

Δεν είμαστε μόνιμοι, δεν είμαστε επαγγελματίες, θέλουμε να είμαστε περήφανοι για όσα κάναμε για τον τόπο μας”, είπε κ.Ζάχαρης.

Ευχαριστώντας τους περιφερειακούς συμβούλους, που του ευχήθηκαν “καλή επιτυχία” στις εκλογές, ο κ.Ζάχαρης επισήμανε ότι δεν μετρά τις ευχές ως κομματικές στηρίξεις.

“Η αυτοδιοίκηση δεν είναι για να τρέχει πίσω από τους αρχηγούς των κομμάτων και να φωτογραφίζεται. Η αυτοδιοίκηση είναι μία δέσμευση για προσφορά. Αυτήν την δέσμευση την αναλαμβάνουμε μπροστά στους δημότες της Νεάπολης, των Συκεών, των Πεύκων και του Αγίου Παύλου, δίνοντάς τους τη διαβεβαίωση ότι την επόμενη ημέρα των εκλογών θα ξεχάσουμε τις προεκλογικές αντιπαραθέσεις και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να γίνουν οι γειτονιές μας καλύτερες, ακόμη καλύτερες”.

Ο κ.Ζάχαρης προσκάλεσε τους περιφερειακούς συμβούλους στην εκδήλωση για την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας και του συνδυασμού, την επόμενη Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, στις 19:30 στο κλειστό θέατρο Συκεών (Ρ.Φερραίου με Μεγάρων).

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]