Τη φετινή χρονιά, από τον Οκτώβριο 2018 ως τον Ιούνιο 2019, στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη της Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθούν τρεις κύκλοι σεμιναρίων ψυχολογίας θετικής ενέργειας.

Ο γενικός τίτλος των τριών κύκλων είναι: «Φωτοανάγνωση: Το κλειδί της επιτυχίας». Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώνεται στις 18/12/2018. Ο δεύτερος κύκλος θα διαρκέσει από τις 8/1/2019 ως τις 15/4/2019 και ο τρίτος κύκλος από τις 7/5/2019 ως τις 25/6/2019.

Σε αυτό το σεμινάριο, Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:30, είναι προσκεκλημένος ο Δημήτρης Τσέλιος (σύμβουλος αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης). Μαζί διερευνούμε την έννοια των πεποιθήσεων και εστιάζουμε στον οικονομικό τομέα. Οι συμμετέχοντες κάνουν βιωματικές ασκήσεις ώστε να συνειδητοποιήσουν τις περιοριστικές τους πεποιθήσεις. 

Τα σεμινάρια πραγματοποιεί η Βασιλική Γιαννακοπούλου, κάθε Τρίτη στις 19:30 στο δεύτερο όροφο της βιβλιοθήκης (Εθνικής Αμύνης 27)  κι  έχουν ως στόχο την αυτοβελτίωση, την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης, την έναρξη του ταξιδιού της αυτογνωσίας, την εύρεση του ταλέντου του κάθε ατόμου κλπ.

• Να κατανοήσετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας
• Να αναδείξετε και να αξιοποιήσετε τα δυνατά σας στοιχεία
• Να θέσετε προτεραιότητες στη ζωή σας
• Να κάνετε ένα οργανωμένο Πλάνο Ζωής
• Να βάλετε σε εφαρμογή αποτελεσματικές πρακτικές για να υλοποιήσετε αυτό το πλάνο
• Να κινητοποιηθείτε
• Να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας

Λίγα λόγια για το Δημήτρη Τσέλιο:

Γεννήθηκε το 1971 στη Θεσσαλονίκη. Από τις αρχές του 2012 επένδυσε σε Παγκοσμίου Κλάσης Trainings, με εξειδίκευση στον τομέα της Προσωπικής Ανάπτυξης & Leadership και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί όλη αυτή την εμπειρία ζωής με άλλους ανθρώπους.  Ακολούθησαν σπουδές στο τμήμα Συμβουλευτικής & Life Coaching του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Σήμερα είναι Εισηγητής του Παν. Αιγαίου στο τμήμα Συμβουλευτικής & Life Coaching και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Συμβουλευτικής Coaching & Mentoring Ελλάδος.  Αρχές του 2014 δημιούργησε το πρώτο μου Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ως Life Coach και ξεκίνησε να πραγματοποιώ ομιλίες, ομαδικά σεμινάρια & ατομικές συνεδρίες. Σκοπός της ζωής του, είναι να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ανακαλύψουν την εσωτερική τους δύναμη και να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα!  Στα μέσα του 2016 δημιούργησε την μέθοδο Speed Coaching  και  εμπνεύστηκε την ομάδα δράσης & αλληλεγγύης των Hopeaholics.  www.facebook.com/beahopeaholic. Φέτος  εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο "Απόδραση από το Σπήλαιο".

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν χρειάζεται προεγγραφή.