[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου στο Μουσείο Μακεδονικού ΑγώναΤον Γενικό Πρόξενο της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη κ. Σπύρο Μιλτιάδη υποδέχθηκαν την Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα ο Πρόεδρος του Ιδρύματος ΜΜΑ κ. Νικόλαος Μαργαρόπουλος και η Διευθύντρια κ. Φανή Τσατσάια.
Στη συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν θέματα συνεργασίας στο εκπαιδευτικό πεδίο, αλλά και δράσεις με στόχο την ανάδειξη της εγκάρδιας σχέσης που συνδέει τον κυπριακό λαό με τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία.

«Το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα είναι ανοιχτό σε συνεργασίες που συμβάλλουν στην ανάδειξη της ιστορίας της Μακεδονίας, αλλά και στην προαγωγή των πολιτιστικών σχέσεων. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Πρόξενο για την επίσκεψή του και ελπίζω σύντομα να είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε συγκεκριμένες συνεργασίες, με άξονα την ιστορία και τον πολιτισμό» δήλωσε σχετικά η Διευθύντρια, κ. Φ. Τσατσάια.


ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ | Προξένου Κορομηλά 23, 546 22 Θεσσαλονίκη
ΤΗΛΕΦΩΝΟ | 2310 229778
EMAIL | info@imma.edu.gr
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ | www.imma.edu.gr
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ | Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-14:00, Τετάρτη 09:00-20:00 & Σάββατο 10:00-14:00
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ | Ενήλικες 2€ - Μαθητές 1€
ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ | Το μουσείο προσφέρει οργανωμένες ξεναγήσεις σε ομάδες επισκεπτών. Ομάδες επισκεπτών γίνονται δεκτές με ραντεβού στο τηλ. 2310 229778.
ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ | Το Μουσείο βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο κτήριο που στέγαζε το Ελληνικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη, δίπλα στο μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά. Είναι προσβάσιμο κυρίως με λεωφορείο ή με τα πόδια, για όσους διαμένουν εντός του ιστορικού κέντρου.

Όσοι έρχονται από τη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις λεωφορειακές γραμμές 3, 5, 6, 12, 39, 33 και θα πρέπει να αποβιβαστούν στη στάση «Μητρόπολη», στην οδό Μητροπόλεως.

Όσοι έρχονται από την ανατολική είσοδο της πόλης μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις λεωφορειακές γραμμές 3, 5, 6, 12, 33, 39 και να αποβιβαστούν στη στάση «Αγία Σοφία» στην οδό Τσιμισκή.

Κοντά στο μουσείο δεν υπάρχει δυνατότητα ελεύθερης στάθμευσης, στην περιοχή όμως υπάρχουν σταθμοί αυτοκινήτων επί πληρωμή.

Επίσης, για τα Ι.Χ. στην περιοχή του Μουσείου και στο ιστορικό κέντρο λειτουργεί το σύστημα στάθμευσης ithesiΙ Δ Ρ Υ Μ Α Μ Ο Υ Σ Ε Ι Ο Υ Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Κ Ο Υ Α Γ Ω Ν Α

Προξένου Κορομηλά 23, 546 22 Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310-229 778, 2310-233 108, fax: 2310-233 108
www.imma.edu.gr, email: info@imma .edu.gr

#Μουσείο_Μακεδονικού_Αγώνα

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]