[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

"Καμιά δικαιολογία για τη βία κατά των γυναικών" στην ΚαλαμαριαΔράσεις για την εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα που γιορτάζεται στις 25 Νοεμβρίου, διοργανώνει η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των δύο φύλων.


Η κεντρική εκδήλωση που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ανατολικής Θεσσαλονίκης «ΕΛΠΙΔΑ» με τίτλο «ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ…για τη βία κατά των γυναικών» θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Οδού Χηλής».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης που σκοπό έχει να υπενθυμίσει πως αυτό το αποκρουστικό φαινόμενο πρέπει να τελειώσει, περιλαμβάνει παρουσίαση του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Θεσσαλονίκης από την ψυχολόγο Φωστηρία Αμανατίδου, παρουσίαση της δράσης «Συν-ομιλώντας… για τη Βία των Γυναικών» από την ψυχολόγο του Κέντρου «Ελπίδα» , Μαριάννα Δρακοπούλου και θα ακολουθήσει προβολή αποσπασμάτων ταινιών και συζήτηση που θα συντονίσει η Ψυχολόγος του Κέντρου «Ελπίδα» Γεωργία Γκιούρκα.

Επίσης στις δράσεις συμμετέχει και η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. Hellas - Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών - που δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της Βίας κατά των Γυναικών με σειρά σεμιναρίων και θέμα την «Ενδυνάμωση των γυναικών» τα οποία πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα στο Ε΄ΚΑΠΗ Καλαμαριάς.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας της Ομάδας Δράσης της «Ελπίδας» για το επίμαχο θέμα με τίτλο «Το αντίδοτο στη βία».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]