Ο Έλληνας πρωταθλητής και ολυμπιονίκης, θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στον τελικό στους κρίκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στην Ντόχα.

Άλλο ένα ραντεβού με την ιστορία του έχει σήμερα ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης και δύο διαδοχικές φορές παγκόσμιος πρωταθλητής των κρίκων, το 2015 στην Γλασκώβη και το 2017 στο Μόντρεαλ, θα διεκδικήσει το τρίτο χρυσό μετάλλιο στον τελικό του αγωνίσματος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στην Ντόχα. Κι αυτό, μόλις λίγες ημέρες πριν μπει στο χειρουργείο, για να αποκαταστήσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον αριστερό ώμο.

Ταυτόχρονα, αν κατακτήσει το τρίτο χρυσό μετάλλιο, θα γίνει ο πολυνίκης Έλληνας στην διοργάνωση, ξεπερνώντας τον Βλάση Μάρα που έχει δύο χρυσά κι ένα χάλκινο, αλλά θα γίνει ακόμη κι ένας από τους τρεις γυμναστές στην ιστορία της ενόργανης, που θα έχει κατακτήσει τρία χρυσά μετάλλια σε ένα αγώνισμα. Και τέλος θα διευρύνει το αήττητο σερί, καθώς επί 2,5 χρόνια ο Λευτέρης Πετρούνιας νικάει σε όλους τους αγώνες που έχει εμφανιστεί (9 χρυσά σε 9 διοργανώσεις).