[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στο κέντρο ΘεσσαλονίκηςΣτο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα έχουμε σήμερα  πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Ξεκινάμε στις 11:00 το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο, θα συγκεντρωθούν εργαζόμενοι της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής (ΒΙΟΜΕ) κατά του πλειστηριασμού του εργοστασίου.

Το απόγευμα μέλη κυπριακών φοιτητικών παρατάξεων διοργανώνουν τρεις συγκεντρώσεις ενάντια στην ανακήρυξη του ψευδοκράτους από τους τουρκοκυπρίους.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, η δεύτερη την ίδια στην Καμάρα και η τρίτη στις 19:00 στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας.Θα ακολουθήσουν πορείες, σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Στο μεταξύ, άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του «Thessaloniki Summit 2018», στις 18:30 στην Καμάρα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]