Σειρήνες συναγερμού ξύπνησαν νωρίς το πρωί τους κατοίκους της Φρανκφούρτης, εξαιτίας ενός χημικού ατυχήματος σε βιομηχανικό πάρκο της πόλης, με τα νέα να είναι καθησυχαστικά και να μην επηρεάζουν την αποστολή του ΠΑΟΚ που βρίσκεται εκεί για τον αγώνα κόντρα στη United Volleys.
Συναγερμός έχει σημάνει στην Φρανκφούρτη, εκεί όπου μετά από χημικό ατύχημα, υπάρχει διαρροή υδροχλωρικού οξέος στο βιομηχανικό πάρκο «Griesheim», με τις αρχές να καλούν τους κατοίκους να κρατήσουν τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά.

Στην πόλη βρίσκεται και η αποστολή της ομάδα βόλει του ΠΑΟΚ, η οποία θα ριχτεί στη… μάχη σήμερα (20:00) κόντρα στη United Volleys Φρανκφούρτης, στη ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Σύμφωνα με τον χάρτη στον οποίο υπάρχουν οι… επικίνδυνες περιοχές, δεν επηρεάζεται η διεξαγωγή του αγώνα, καθώς σε αυτόν δεν βρίσκεται το γήπεδο, ενώ και από τον Δικέφαλο επιβεβαιώνουν το συγκεκριμένο γεγονός.

Πάντως, τα νέα είναι καθησυχαστικά όπως αναφέρουν ξένα ΜΜΕ, η προειδοποίηση προς τους κατοίκους αναμένεται να αρθεί σύντομα, καθώς κατόπιν ειδικών μετρήσεων, δεν εντοπίστηκαν επικίνδυνα στοιχεία στην ατμόσφαιρα.
inpaok.com