[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Καταλήψεις στα σχολεία και δύο συγκεντρώσεις για την ΜακεδονίαΚλιμάκωση στις μαθητικές κινητοποιήσεις υπάρχει τις τελευταίες μέρες  μετά το Πανελλαδικό κάλεσμα για καταλήψεις  για τη Μακεδονία.

Πολλά είναι τα σχολεία που βρίσκονται υπό κατάληψη τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη αλλά και στη Βόρεια Ελλάδα αντιδρώντας για την Συμφωνία των Πρεσπών υποστηρίζοντας την ελληνικότητα της Μακεδονίας

Στην Θεσσαλονίκη θα γίνουν  σήμερα δύο μαθητικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας  στις 11:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου και η άλλη  στις 11:00 στο Λευκό Πύργο. Αντίστοιχα καλέσματα υπάρχουν και για συγκεντρώσεις σε πολλές άλλες πόλεις της χώρας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία στην Θεσσαλονίκη υπό κατάληψη τελούν το 2ο Γυμνάσιο Μίκρας, το ΕΠΑΛ, το 4ο και το 5ο  ΓΕΛ Καλαμαριάς, το 8ο  και το 20ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, το 1ο ΓΕΛ Πανοράματος, το 3ο ΓΕΛ Ευόσμου, το 3ο και το 1ο  Γυμνάσιο Πολίχνης, το ΓΕΛ Ασσήρου, το ΓΕΛ Αγίου Γεωργίου, το 1ο ΓΕΛ Νεάπολης, το 3ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης.#Καταλήψεις,#Μακεδονια
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ζάκυνθος: Ευτυχώς εκκένωσαν το ξενοδοχείο...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]