[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Χωρίς ρεύμα η Αγίας Σοφίας και οι Συκιές

Διακοπές ηλεκτροδότησης έχει προγραμματίσει για σήμερα ο ΔΕΔΔΗΕ σε περιοχές των Δήμων Θεσσαλονίκης και Νέαπολης - Συκεών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από τις 08:00 έως τις 09:30 διακοπή ρεύματος θα έχουν στη Θεσσαλονίκη, οι οδοί Εγνατία 104, 106, 108, 110, 112, Αγίας Σοφίας στη συμβολή με την Εγνατία, η Στέφανου Τάττη, Κουκουφλή, Κεραμοπούλου γωνία με Στ. Τάττη.

Επίσης στη Θεσσαλονίκη από τις 08:00 έως τις 11:00 θα είναι χωρίς ρεύμα θα είναι η περιοχή που περιλαμβάνει τις οδούς Μετεώρων με Προνοίας (ΒΑΟ).

Από τις 11:00 έως τις 14:00, διακοπή ηλεκτροδότησης θα έχει η περιοχή Παναγίας Φανερωμένης, οδός Αρκαδιουπόλεως, Κερμενίου, Ωραιοπούλου.

Από τις 08:00 έως τις 11:00 χωρίς ρεύμα θα είναι στις Συκιές η περιοχή που περιλαμβάνει τις οδούς Νικ. Παρασκευά στη συμβολή με Τρανού Δημοκρίτου και Στ. Παπαδόπουλου.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]