[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Διάλεξη για τον Αρμένικο Πολιτισμό στην Ιταλία

Διάλεξη με θέμα: «Ο αρμενικός πολιτισμός στην Ιταλία. Μια πρώτη διαπολιτισμική προσέγγιση» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, και ώρα 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θεσσαλονίκης, Εθνικής Αμύνης 27.

Ομιλητής είναι ο Δρ Βύρων Πισσαλίδης, Διδάκτορας Ιταλικής και Συγκριτικής Γραμματολογίας , τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ΑΠΘ, PostDoc.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Αρμενικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Χαμασκάιν».

Λίγα λόγια για το Σύλλογο «Χαμασκάιν»:

Ο πολιτιστικός σύλλογος ”Χαμασκάϊν” ιδρύθηκε το 1979 και έκτοτε ασχολείται με τη διατήρηση και τη διάδοση του Αρμένικου πολιτισμού. Ο σύλλογος διατηρεί τρεις χορευτικές ομάδες (παιδική, εφηβική και ενηλίκων), χορωδία και πρόσφατα ξεκίνησε να λειτουργεί και θεατρική ομάδα. Έχει διοργανώσει πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις και βραδιές αφιερωμένες σε καταξιωμένους Αρμένιους καλλιτέχνες και το έργο τους, με ομιλίες, προβολές και άλλες δραστηριότητες, ενώ οι ομάδες του συμμετέχουν ανελλιπώς στις εκδηλώσεις της παροικίας ή σε διάφορες εκδηλώσεις και φεστιβάλ των Δήμων, προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο τον Αρμένικο πολιτισμό.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]