Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα παρέλαβε την σορό του 35χρονου, ο θάνατος του οποίου προκλήθηκε από πυρά Αλβανών αστυνομικών, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Στα χέρια της οικογένειας του βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τετάρτης η σορός του Έλληνα ομογενούς. Στην περιοχή της Δερβιτσάνης βρίσκεται αυτή την ώρα η σορός, ενώ γύρω στη μια το μεσημέρι η σορός θα μεταφερθεί στο σπίτι της οικογένειας.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστή αύριο το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Βουλιαρατιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το epiruspost.gr, χρειάστηκε τελικώς η παρέμβαση του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα της γειτονικής χώρας, για να σταματήσουν οι παλινωδίες των αλβανικών Αρχών γύρω από την επιστροφή της σορού του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους οικείους του.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο κ. Μέτα ανταποκρίθηκε άμεσα στην επιστολή που είχε απευθύνει ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες.

Στην επιστολή του, ο κ. Ντούλες είχε αναδείξει την ανθρωπιστική διάσταση του θέματος σημειώνοντας την ανάγκη να παραδοθεί η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ώστε να τελεστεί η κηδεία του στους Βουλιαράτες.

#Κατσίφα,#Κηδεία