[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ο νέος κανονισμός της ΕΥΑΘ θέμα συζήτησης της Νοτοπούλου με φορείς επιχειρήσεων
Συνάντηση εργασίας με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την ΕΥΑΘ και εκπροσώπους του ΕΒΕΘ, του ΒΕΘ, του ΕΕΘ, του ΣΒΒΕ και του ΣΕΒΕ είχε σήμερα Πέμπτη 1 Νοεμβρίου, η Υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) Κατερίνα Νοτοπούλου. 

Συζητήθηκαν πιθανά  προβλήματα που ανακύπτουν  στη λειτουργία επιχειρήσεων από την εφαρμογή του ειδικού κανονισμού αποχέτευσης της ΕΥΑΘ ΑΕ.
Συμφωνήθηκε εντός 10 ημερών, τα Επιμελητήρια να καταθέσουν εγγράφως τις παρατηρήσεις- προτάσεις τους , σχετικά με τις διατάξεις που αναφέρονται στον σχετικό κανονισμό.
Οι προτάσεις αυτές θα εξεταστούν από επιτροπή εκπροσώπων του ΥΜΑΘ, της ΠΚΜ, της ΕΥΑΘ και των φορέων προκειμένου να ενσωματωθούν στον κανονισμό σύμφωνα με την κείμενη περιβαλλοντική νομοθεσία, διασφαλίζοντας τόσο την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων όσο και την προστασία του περιβάλλοντος.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο καιρός σήμερα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]