Τον Κωνσταντίνο Ζέρβα και αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Ναι για τη Θεσσαλονίκη» δέχθηκε το απόγευμα στο γραφείο του ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου και Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλης Ζορπίδης.


Στη συνάντηση, που έγινε έπειτα από αίτημα του Υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την αγορά της πόλης, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες  και σχετίζονται με τις αρμοδιότητες του Δήμου αλλά και τις δυνατότητες συνεργασίας που υπάρχουν ανάμεσα στα Επιμελητήρια και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ο κ. Ζορπίδης ευχαρίστησε τον κ. Ζέρβα για τη συνάντηση και σημείωσε ότι το ΕΕΘ είναι πάντα στο πλευρό των Δήμων,  «ειδικά του Δήμου Θεσσαλονίκης, παρά το γεγονός ότι αυτό δεν έχει εκτιμηθεί από την πλευρά του».
«Προσπαθούμε να συνεργαζόμαστε στενά με τον κάθε Δήμαρχο, θα συνεργαστούμε στενά και με τον επόμενο. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι σ’ αυτήν την προεκλογική εκστρατεία καταγράφεται σημαντική ανανέωση με πολλά νέα, φρέσκα και ορεξάτα πρόσωπα να διεκδικούν την εκλογή τους. Γι’ αυτό τον ίδιο λόγο κρίνω ότι είναι πολύ θετική και η σημερινή απόφαση του Γιάννη Μπουτάρη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ζορπίδης.
Στη συνάντηση από την πλευρά του ΕΕΘ συμμετείχε ο Γιώργος Ηλιάδης (Β’ Αντιπρόεδρος), ο Θάνος Κουλουτμπάνης (Γ’ Αντιπρόεδρος), ο Κώστας Ιακώβου (Οικονομικός Επόπτης), τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Μαν. Σύλλης, Κυριάκος Μερελής και Κώστας Λάσκος και ο αντιπρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Επιμελητηρίου Λευτέρης Αλεξανδρίδης.