[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Νωπά τρόφιμα και απορρυπαντικά θα μοιράσει ο δήμος Θεσσαλονίκης

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και  Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», έχει προγραμματίσει τη διανομή νωπών προϊόντων, ειδών παντοπωλείου και καθαριότητας.


Συγκεκριμένα θα μοιραστούν κοτόπουλο, πατάτες, κρεμμύδια, τοματοπολτός, φασόλια, ελαιόλαδο, μακαρόνια, κονσέρβες, υγρό πλυντηρίου ρούχων και χλωρίνη για τους δικαιούχους του Δήμου Θεσσαλονίκης, στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2018, από ώρα 9:00 έως 14:00 και συγκεκριμένα:

  • Πέμπτη 29/11/2018: Διανομή νωπών προϊόντων, ειδών παντοπωλείου και καθαριότητας, στους δικαιούχους της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας, της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας
  • Παρασκευή 30/11/2018: Διανομή νωπών προϊόντων, ειδών παντοπωλείου  και καθαριότητας στους δικαιούχους της  Α΄  Δημοτικής Κοινότητας, της Ε΄ Δημοτικής  Κοινότητας  και της  Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 16 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και  η  ταυτοποίηση των στοιχείων των  περίπου 7.430 δικαιούχων θα γίνει ανά Δημοτική Κοινότητα,  με τη χρήση tablet.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για το σημείο, την ημερομηνία και την ώρα διανομής έγκαιρα (τουλάχιστον 2 μέρες νωρίτερα).

Η ειδοποίηση είναι προσωπική και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και σημείο διανομής.

Οι δικαιούχοι που θα ειδοποιηθούν θα πρέπει να προσκομίσουν:

  • την εγκριτική απόφαση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης(ΚΕΑ)
  • τον Α.Μ.Κ.Α.
  • την αστυνομική ταυτότητα (ή εξουσιοδότηση).

Επίσης, οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους καροτσάκι λόγω του βάρους των προϊόντων.

Δικαιούχοι της διανομής, είναι όσοι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), έως τις 20/10/2018, έχουν κάνει τροποποίηση της αίτησης τους, ώστε να είναι δικαιούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και  Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής  Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]