[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Πού διακόπτεται η κυκλοφορία και που χρειάζονται αλυσίδες στην Κ. ΜακεδονίαΠροβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σημειώνονται λόγω της χιονόπτωσης σε Πέλλα, Ημαθία και Κιλκίς.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας η σημερινή κατάσταση του οδικού δικτύου στην Κεντρική Μακεδονίας λόγω της χιονόπτωσης - παγετού έχει ως εξής:

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Πέλλα.

Επαρχιακή Οδός Άρνισσας  στο Χιονοδρομικό κέντρο #Βόρας, από το 17ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό κέντρο και δευτερεύον στο  οδικό δίκτυο της Τοπικής Κοινότητας Κερασιάς από το 7ο χιλιόμετρο έως το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας.

Αναγκαία η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην Ημαθία

Παλαιά Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης -Βέροιας .Κοζάνης, από το 88ο χιλιόμετρο έως τα όρια με την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης,

Επαρχιακή Οδός Βέροιας -Σελίου, από το 15ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό κέντρο Σελίου,
Δημοτική Οδός Νάουσας.Στο δρόμο προς τα  3-5 Πηγαδια, από το 8ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό κέντρο και  Δημοτική Οδός Νάουσας -Σελίου, από το 8ο χιλιόμετρο έως χιονοδρομικό κέντρο,

 Στον νομό Κιλκίς  αλυσίδες χρειάζονται  στην Επαρχιακή Οδός Καστανερής -Λιβαδίων.


#Κλειστοί δρόμοι,#Αλύσίδες,#Χιόνια
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]