[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Με κυκλική οικονομία και ανακύκλωση ξεκινά ο ΑηδονόπουλοςΜε εκδήλωση για τη διαχείριση απορριμμάτων και την κυκλική οικονομία αρχίζει συμβολικά τον προεκλογικό της αγώνα η δημοτική παράταξη «Συνέργεια -Πρώτα η πόλη μας» με υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης τον Χάρη Αηδονόπουλο.


Οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Διαχωρί-ΖΟΥΜΕ, Κερδί-ΖΟΥΜΕ, για να μην πετάμε τον πλούτο στη χωματερή» και κεντρικό ομιλητή τον Γιώργο Κρεμλή, Διευθυντή επί Τιμή, υπεύθυνο για θέματα Κυκλικής Οικονομίας και Νησιωτικότητας της γενικής διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, την Τετάρτη 28Νομεβρίου στις 20.15 στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1).

Όπως σημειώνει σχετικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Χάρης Αηδονόπουλος, «η κυκλική οικονομία βρίσκεται σήμερα στον σκληρό πυρήνα των προτεραιοτήτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πρόκειται για ένα μοντέλο που θα έδινε την δυνατότητα στην πόλη μας να κερδίσει από τη διαχείριση των απορριμμάτων όχι μόνο περιβαλλοντικά, αλλά και σε πόρους, κάτι που σημαίνει περισσότερα έργα, λιγότερα δημοτικά τέλη κλπ. Επιλέξαμε, ως παράταξη, να διορανώσουμε μια «επίσημη πρώτη» ουσίας και όχι εντυπωσιασμού, καθώς με αυτό το πνεύμα σκοπεύουμε να κινηθούμε σ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής μας εκστρατείας, αλλά και μετά την εκλογή μας».

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να παραστούν και να καταθέσουν τις απόψεις τους φορείς που σχετίζονται με τη διαχείριση των αποριμμάτων, αλλά και εκπρόσωποι των επαγγελματικών συλλόγων της πόλης, καθώς η κυκλική οικονομία απαιτεί τη συνέργεια και συνεργασία και του ιδιωτικού τομέα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]