[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Πετάχθηκαν στον δρόμο οι βαλίτσες των μαθητών του ΓΕΛ Λαγκαδά!Με ένα απρόοπτο ξεκίνησε σήμερα η πενθήμερη εκδρομή των μαθητών του Γενικού Λυκείου Λαγκαδά με προορισμό την Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lagadas.net, την ώρα που οι μαθητές μεταφέρονταν προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» ώστε να πάρουν την πτήση τους για το Ηράκλειο, η μπαγκαζιέρα του λεωφορείου άνοιξε με αποτέλεσμα να πεταχτούν στον δρόμο οι βαλίτσες των παιδιών. Ο οδηγός σταμάτησε για να κλείσει την μπαγκαζιέρα, όμως δεν του πέρασε από το μυαλό πως πιθανόν να είχαν πέσει στο δρόμο αποσκευές. 

Η απώλεια των αποσκευών έγινε αντιληπτή όταν το γκρουπ έφτασε στο αεροδρόμιο και τέσσερις μαθητές αναζητούσαν τις βαλίτσες τους χωρίς αποτέλεσμα. 

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο ταξιδιωτικό πρακτορείο και τελικά μέσω ανακοινώσεων σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και με τη βοήθεια της αστυνομίας εντοπίστηκαν μόνο οι δύο από τις τέσσερις βαλίτσες κοντά στο αεροδρόμιο.

Οι μαθητές συνέχισαν κανονικά την εκδρομή τους για την Κρήτη, αφού οι μαθητές αποζημιώθηκαν από το πρακτορείο για τις χαμένες βαλίτσες.Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]