Άλλο ένα ανάποδο αποτέλεσμα για τον Ηρακλή, που μπορεί να ήταν σαφώς καλύτερος, από το παιχνίδι του κυπέλλου με τον Ατρόμητο, αλλά δεν ξεπέρασε τη μετριότητα και δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης.


Ο Ηρακλής ηττήθηκε χάρις σε ένα πολύ όμορφο γκολ του πρώην «κυανόλευκου», Σάββα Σιατραβάννη, που δεν το πανηγύρισε.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 68′, με ένα όμορφο πλασέ, έξω από την περιοχή του Βοσνιάδη που δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ.

Το παιχνίδι ήταν επεισοδιακό, σκληρό και με πολλές διακοπές, αφού χαρακτηριστικό είναι το ότι κρατήθηκαν 8 λεπτά καθυστερήσεων! Μάλιστα, σε κάποια στιγμή -κι ενώ ο Ηρακλής προσπαθούσε να βγει στην επίθεση- ο φυσιοθεραπευτής των γηπεδούχων... μπούκαρε στο γήπεδο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε παίκτη της Κέρκυρας, χωρίς την άδεια του διαιτητή!

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Θεοδωράκης, Κούρος, Ν. Κρητικός, Νίκιτς (63’ Κόντος), Σιατραβάνης (85’ Βέρτζος), Βίλα, Ζορμπάς (92’ Σ.Κρητικός), Τουράμ

Ηρακλής: Βοσνιάδης, Κουτρουμάνος, Πασάς, Ζιαμπάρης, Κούσας, Μουμίν, Παναγιωτούδης (71’΄Τάι), Ντούνης, Κλέιτον, Μενδρινός (54’ Περόνε), Χασομέρης (80΄Ρόβας)