[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

"Ξέφραγο αμπέλι το ΑΧΕΠΑ κινδυνεύει η ζωή μας "καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι


 Έξω από την πύλη του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ  συγκεντρώθηκαν περίπου 30 άτομα και διαμαρτυρήθηκαν για την ανεπαρκή όπως καταγγέλουν φύλαξη η οποία αποτελεί πρόβλημα εδώ και μια δεκαετία.


Χθές το βράδυ σημειώθηκαν ζημιές σε 2  Ι.Χ που βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από το νοσοκομείο.
Να θυμίσουμε ότι  την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξαν τρεις επιθέσεις σε άτομα που πήγαν να κάνουν ανάληψη από το ΑΤΜ που είναι τοποθετημένο σε μια από τις εισόδους του νοσοκομείου.

 Οι  εργαζόμενοι στο ΑΧΕΠΑ διαμαρτύρονται για τη φύλαξη του κτιρίου ζητώντας  ασφαλές περιβάλλον .

Όπως κατήγγειλαν στον ΣΚΑΙ «Το νοσοκομείο μένει αφύλαχτο και τις 24 ώρες, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να νιώθουν ανασφαλείς» ενώ ανέφεραν χαρακτηριστικά «Έχουμε πέντε πύλες και η μία μόνο φυλάσσετε .Στο νοσοκομείο μπαίνει όποιος θέλει και  έχει γίνει άσυλο αστέγων. Στην Νέα Πτέρυγα που εγκαινιάστηκε πρόσφατα   έχει γίνει κατάληψη από τους άστεγους. Κινδυνεύει η ζωή και η ασφάλεια εργαζομένων και ασθενών. Υπάρχει ένας μόνο φύλακας στην είσοδο . Μπαίνουν τοξικομανείς  και το νοσοκομείο είναι ένα ξέφραγο αμπέλι».

Οι εργαζόμενοι ζητούν καλύτερη  φύλαξη του κτιρίου και   ασφαλές περιβάλλον εργασίας και νοσηλείας.

#ΑΧΕΠΑ#Διαμαρτυρία

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]