[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Διαμαρτυρία από εργαζόμενους του ΟΠΑΠΣτάση εργασίας και διαμαρτυρία    Θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι εργαζόμενοι στον ΟΠΑΠ από τις  10.00πμ έως τις 12.00μ    στα κεντρικά γραφεία της ΟΠΑΠ,   στην Αθήνα Λ. Αθηνών 112 & στη Θεσσαλονίκη Αγ. Γεωργίου 5, Πυλαία   

Το Σωματείο εργαζομένων στον Οργανισμό ζητά συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

«Τα αιτήματα του σωματείου είναι αναγκαία για να μπορούμε να ζούμε στη σημερινή συγκυρία της κρίσης με αξιοπρέπεια, είναι εφικτά (δεν είναι θέμα budget παραδέχτηκε η διοίκηση), είναι δίκαια γιατί με τη δουλειά μας οι εργαζόμενοι συμβάλλουμε στο να υλοποιούνται οι στόχοι και η κερδοφορία της εταιρείας» όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωση τους.

Γι’ αυτό τον λόγο, θα πραγματοποιήσουν στην Θεσσαλονίκη  διαμαρτυρία στις 10 το πρωί, στα γραφεία του ΟΠΑΠ, εντός του Εμπορικού Κέντρου Mediterranean Cosmos.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]