ΓΙΟΡΤΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 21-11-2018 (11)

Τιμητικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιήθηκαν σήμερα 21 Νοεμβρίου 2018, ανήμερα των Εισοδίων της Θεοτόκου, στον Σταυρό, έδρα του δήμου Βόλβης.

Το πρωί τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στον Σταυρό και μετά το τέλος της λειτουργίας εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από αξιωματικό της Δ’ Μονάδας Καταδρομών.


ΓΙΟΡΤΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 21-11-2018 (2)


ΓΙΟΡΤΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 21-11-2018 (16)


Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν στο Ηρώο του Σταυρού με την επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες, και με την κατάθεση στεφάνων από τον δήμαρχο Βόλβης Διαμαντή Λιάμα και τον διοικητή της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών – Αλεξιπτωτιστών, ταξίαρχο Δημήτρη Βουνίσιο, παρουσία στρατιωτικού αγήματος και με τη συμμετοχή μελών της δημοτικής αρχής, δημοτικών σύμβουλων, εκπρόσωπων της Εκκλησίας, των αστυνομικών αρχών, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού, φορέων και συλλόγων του δήμου Βόλβης μαζί με πλήθος κόσμου.


ΓΙΟΡΤΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 21-11-2018 (39)



Ακολούθησε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλβης, παρουσίαση - ομιλία από τον διοικητή της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών – Αλεξιπτωτιστών, ταξίαρχο Δημήτρη Βουνίσιο.