[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στην Θεσσαλονίκη
Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη 21 Νοεμβρίου για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν:


α. Γενικός σημαιοστολισμός σε ολόκληρη τη διοικητική περιφέρεια της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, από τις 8 το πρωί μέχρι και τη δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2018.

β.  Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α., καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2018.

Ειδικότερα στην πόλη της Θεσσαλονίκης,σήμερα Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 προγραμματίζονται οι εξής εκδηλώσεις :

 10.15 π.μ: Επίσημη Δοξολογία  στον Ιερό Ναό  Παναγίας Δεξιάς, χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας θα εκφωνηθεί ομιλία από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

 11.15 π.μ.: Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Γ' Σώματος Στρατού.

 Οι Δήμοι (εκτός πόλεως Θεσσαλονίκης), στην Περιφέρεια των οποίων εδρεύουν στρατιωτικές μονάδες, θα καταρτίσουν το πρόγραμμα εορτασμού, σε συνεργασία με τις οικείες στρατιωτικές αρχές και σύμφωνα με τις οδηγίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  Μακεδονίας-Θράκης, το οποίο θα πρέπει σε γενικές γραμμές να περιλαμβάνει:

- Επίσημη έπαρση και υποστολή της σημαίας,- Σημαιοστολισμό και φωταγώγηση,- Επίσημη Δοξολογία και ομιλία μετά το πέρας αυτής εντός του Ιερού Ναού,

- Κατάθεση στεφάνων στα μνημεία ηρώων από το Δήμαρχο, τους Διοικητές Στρατού και Αστυνομίας και τους προέδρους Ενώσεων Αποστράτων και Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων.

Επισημαίνεται ότι στους Δήμους όπου δεν εδρεύουν στρατιωτικές μονάδες δεν θα καταρτισθεί πρόγραμμα εορτασμού, αλλά θα γίνει σημαιοστολισμός και φωταγώγηση.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]