[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ζάχαρης: "Ο λαλίστατος και "πανταχού παρών" δήμαρχος Νεάπολης Συκεών που ήταν;»


Τα επεισόδια που έγιναν το απόγευμα της Κυριακής στο 2ο ΓΕΛ Συκεών σχολιάζει με ανακοίνωση του ο υποψήφιος
δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών Ηλίας Ζάχαρης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Τα επεισόδια που έγιναν το απόγευμα της Κυριακής στο 2ο ΓΕΛ Συκεών ήταν θλιβερά και απαράδεκτα.

Η παρουσία του Υπουργού Παιδείας στον Δήμο μας ήταν μία καλή ευκαιρία για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς της περιοχής μας να θέσουν τα σοβαρά ερωτήματα, τα οποία απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα ενόψει της μεταρρύθμισης που θέλει να προχωρήσει το Υπουργείο Παιδείας.
Δεν είχαν την ευκαιρία.

Την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ, εκδήλωση σε σχολείο, που εκ των προτέρων είχε αστυνομική παρουσία, για να εμποδίσει αυτούς που έχουν ερωτήματα, παραπέμπει περισσότερο σε show παρά σε ενημέρωση. Με ευνόητους στόχους.
Πολύ δε περισσότερο που ανάμεσα σε όσους απωθήθηκαν δια της βίας ήταν και η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, τα μέλη της οποίας ήθελαν να εκφράσουν την αγωνία τους για το περιεχόμενο της αλλαγής των σχολικών εγχειριδίων της Ιστορίας, που προβλέπεται από τη συμφωνία των Πρεσπών.

Τι κρίμα όμως που την ίδια ώρα, όταν στο 2ο Λύκειο Συκεών απαγορευόταν η έκφραση της ειλικρινούς αγωνίας, οι ελληνικοί τηλεοπτικοί σταθμοί μετέδιδαν τις δηλώσεις του επικεφαλής της πλευράς των Σκοπίων στην Επιτροπή.
Ο λαλίστατος και "πανταχού παρών" Δήμαρχος Νεάπολης Συκεών που ήταν;»


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]